Zoek

Nieuwe behangcollecties Elitis

Nieuwe behangcollecties Elitis

Initiation behangcollectie

Deze collectie heeft sprekende en gedurfde dessins. Geometrie speelt daarin de hoofdrol. Het resultaat mag er wat ons betreft wezen! Deze collectie moet je zeker bekijken als je op zoekt bent naar een passend behang voor een moderne inrichting. Kleurrijk, maar ook ingetogen, met deze collectie kan je alle kanten op.
Bekijk de Initiation collectie hier.

Paper Sculpture

Wauw! Dat is de eerste indruk als je dit boek openslaat. Dit is geen behang, maar luxe wandbekleding. Fenomenaal gebruik van materiaal, in dit geval papier, maar dan wel even next level. Niet alleen het gebruik van materiaal valt op, maar ook de ingetogen en natuurlijke tinten in combinatie met een subtiel patroon. Dit behang is niet voor iedereen weggelegd gezien de prijs, maar als je echt iets bijzonders zoekt moet je zeker even kijken. Bekijk de Paper Sculpture collectie hier.

Raw Raffia

Elitis geeft met deze collectie een andere twist aan geweven behang. Het resultaat mag er zeker weten! Mijn favoriet is het Komba behang in het wit, deze oogt 'simpel', maar is wat mij betreft prachtig in zijn eenvoud. Totaal bestaat deze collectie uit 6 ontwerpen, raw en raffia zeggen eigenlijk alles. Bekijk de Raw Raffia collectie hier.

Flower Power

Bladeren en bloemen zien we al langer voorbij komen in behang, maar Elitis doet het net weer even anders. De collectie doet zijn naam eer aan, behang vol kleur! Moderne ontwerpen die je muur eruit laten springen. Succulente is de uitzondering in deze collectie, een ingetogen variant. Bekijk de Flower Power collectie hier.