Nieuwe behangcollecties en merken mei/juni

Er zijn veel nieuwe behangcollecties uitgekomen van verschillende merken. In deze blog praten we je bij wat er recent allemaal is uitgekomen en te vinden in onze shop.

Arte - Lush collectie

Arte heeft geen introductie meer nodig. Als zij met een nieuwe collectie komen is het altijd verrassend! Deze collectie draait om velours/velvet. Rijke stoffen, botanische prints en weeftechnieken maken de Lush collectie zeer gedetailleerd en luxueus. De koele metaalaccenten van Stellar combineren prachtig met de stoffen en maken het plaatje compleet. Bekijk de Lush collectie.

Inkiostro Bianco - Goldenwall 2020 collectie

Inkiostro Bianco geeft hun succesvolle formule 'Goldenwall' een vervolg met deze 2020 collectie. Het behang krijgt een goud of roze afwerking middels een folie die het behang een extra luxe en exclusieve toets geeft. Een sterke serie uitgesproken ontwerpen, die op maat geleverd worden. Bekijk de Goldenwall 2020 collectie.

MOOOI - Tokyo Blue

Vijf buitengewoon mooie soorten wandbekleding op basis van uiteenlopende technieken zoals denim en inlegwerk. De gemeenschappelijke noemer in deze prachtige collectie is de natuur en oude cultuur van Japan. Het bekijken waard! Bekijk de Tokyo Blue collectie.

Omexco by Arte - Seraya

Wij zijn fan van Omexco! Wat een verfijning en verbluffende techniek weten ze telkens toe te passen. Deze collectie is daar geen uitzondering op. Raffia, bananenschors, abaca, kokosnootschors, je noemt het en ze maken er een prachtige wandbekleding van. Natuurlijk, stijlvol en elegant! Bekijk de Seraya collectie.

Omexco by Arte - Khatam

Nog zo'n plaatje van een collectie. Dit keer is kurk toegepast om een uitgebreide collectie van te maken. In combinatie met geometrische patronen krijgt het behang met zijn metallic achtergrond een waanzinnig uiterlijk. Authentiek, elegant en passend in moderne interieurs. Bekijk de Khatam collectie.

Phillip Jeffries 

Een nieuwe collectie van Phillip Jeffries betekend een aanvulling op de bestaande collecties. En dat hebben ze ook nu weer gedaan! Sommige ontwerpen gaan door op een reeks bestaande dessins, andere geven een nieuwe kijk op wandbekleding. Zoals altijd komen ze weer met nieuw materiaalgebruik en verrassende technieken. Kuba Cloth, Saharan StrawCape Town en Cheetah Cloth zijn onze favoriet!

Mind the Gap

Nieuw op onze site, Mind the Gap! Dit Roemeense merk timmert al jaren aan de weg op het gebied van behang en stoffen. Hun behangcollecties zijn eclectisch, kleurrijk en helemaal van nu. Uiteraard zijn ook hun laatste ontwerpen opgenomen, het doorbladeren waard! Bekijk de Mind de Gap collectie.

Daisy James

Ook nieuw bij ons is Daisy James. Dit Nederlandse merk maakt fenomenale murals, op maat gemaakt. Hun naadloze vinyl behang is een uniek product van hen. Ook zij komen momenteel met nieuwe ontwerpen en prints. Komende tijd zal deze collectie verder worden uitgebreid. Bekijk de Daisy James collectie.