Nieuwe behangmerken Muance, Greenland, GP&J Baker, Les Dominotiers

Een aantal nieuwe behangmerken is toegevoegd aan onze collectie! Met trots presenteren wij de behangcollecties van Muance, Les Dominotiers en GP&J Baker.  

Muance

Muance maakt behang op maat met fantastische ontwerpen. Het geeft direct impact in je interieur! Het behang van Muance kan op verschillende ondergronden worden gedrukt. Maak jouw woonkamer uniek met een eyecatcher van Muance.

Greenland

Greenland is fabrikant van natuurlijke wandbekleding van grasweefsels en textiel. Met ruim 15 jaar ervaring in het behang zie je de innovatie terug in de hoogwaardige producten zie zij produceren. Inspirerend, vernieuwend en met een focus op kwaliteit. Hun dagelijkse passie voor het product maken het uniek. Of het nu sisal, abaca, jute, linnen of papier is, Greenland maakt er een hoogwaardige natuurlijke wandbekleding van. 

Les Dominotiers

Het behang van Les Dominotiers komt uit Frankrijk en levert maatwerk. Zij maken fantastische panoramische landschappen en traditionele high-end behang op rol van een hoge kwaliteit. Een unieke collectie met een eigen gezicht. 

GP&J Baker

Behang van GP&J Baker is gevarieerd en maakt gebruik van verbluffende vertalingen  van ontwerpen uit hun rijke behang archief. Kenmerkende prints zorgen ervoor dat GP&J Baker een unieke en stijlvolle benadering biedt voor traditionele en hedendaagse interieurs.

Related aticles

Custom HTML