Zoek

Specialist in luxe en exclusief behang

Specialist in luxe & exclusief behang


Selected Wallpapers is specialist op het gebied van wandbekleding. Wij hebben een uitgebreide selectie van luxe, exclusieve en unieke behangmerken. Een ding heeft deze selectie gemeen; kwaliteit. Wij streven naar hoogwaardige kwaliteit die uw interieur naar een hoger niveau tilt.

Naast advies & verkoop hebben wij ook eigen vakmensen voor het aanbrengen van het behang. Een unieke combinatie. Wij werken voor particulieren, architecten, stylisten en bedrijven. 

Modern, klassiek, historisch behang, wandbespanning of behangbespanning. U bent bij ons aan het juiste adres en wij adviseren u graag!

Selected Wallpapers is onderdeel van OOSTENDORP. Gevestigd in Montfoort (Utrecht) en opgericht in 1968. OOSTENDORP is al ruim 50 jaar een toonaangevend merk op het gebied van interieur- en meubelstoffering op het hoogste niveau.

Ons volledige team heeft passie voor voor vak en beheerst diverse specialisaties, van advies en ontwerp tot de vervaardiging van materialen en het stofferen van meubelstukken. Door jarenlange ervaring beheersen zij hun ambacht tot in de puntjes. 

 

Selected Wallpapers | specialist in luxe behang & wandbekledingOOSTENDORP