kom jij ons team verstereken?

bekijk onze vacatures!

Al 50 jaar bedrijven wij het ambacht van handgemaakte interieur-, wand- en meubelstoffering vanuit ons bedrijf in Montfoort (Utrecht). Dit ambacht is van generatie op generatie doorgegeven en voeren we door tot in de fijnste details en op het hoogste niveau. Ter versterking van ons team van vakmensen zoeken wij een gedreven:

BEHANGER M/V (32 / 40 uur)

Samen met jouw collega's ben je dagelijks op pad naar klanten. Een opdracht of project is nooit hetzelfde, je werkzaamheden variëren van het behangen in een nieuwbouwwoning, tot het behangen in een historische omgeving. Alles van het vak komt aan de orde, en dat maakt het uitdagend!

De vakman/vakvrouw die wij zoeken

Heeft ervaring als behanger, of is net gestart met behangen, maar is handig met zijn handen en op zoek naar de volgende stap in zijn of haar carrière. Werkt gestructureerd en precies en is bovenal gepassioneerd over het vak. Woonachtig in de regio Utrecht

WEBSHOP MEDEWERKER M/V (32/40 uur)

Samen met jouw collega’s ben je dagelijks bezig met het klantcontact van onze website Selected Wallpapers, je hebt een adviserende rol en adviseert klanten telefonisch/per mail of in onze showroom. Je bewaakt het online order proces en de afhandeling hiervan.

De vakman/vakvrouw die wij zoeken

Heeft affiniteit met webshops en online retail. Vindt het een uitdaging om een specialist te worden op het gebied van behang en wandbekleding. Is representatief, werkt gestructureerd en de online wereld is een bekend werkterrein. Woonachtig in de regio Utrecht.

Wat bieden wij jou?

– een baan voor 32 tot 40 uur per week
– een salaris passend bij je ervaring en expertise
– een gepassioneerde team om mee samen te werken
– de kans jezelf binnen de Nederlandse top op jouw vakgebied door te ontwikkelen