Page Heading

Wandbespanning I Selected Wallpapers

De wanden van uw pand of woning kunt u een kleur geven. Maar bent u ook bekend met wandbespanning? Deze verfijnde techniek passen we toe in elk interieur dat wat extra’s verdient. Een echte eyecatcher, met bovendien een geweldige akoestiek.

Wij zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van wandbespanning. Een gespannen wandbespanning maken we op de originele, klassieke manier. Met exclusieve en onderhoudsvriendelijke natuurlijke materialen. Voor de afwerking beschikken wij over een prachtig assortiment passementen. Wilt u liever een afwerking zonder passementen? Uiteraard kunnen wij deze ook blind voor u afwerken.

Selected Wallpapers is onderdeel van OOSTENDORP, specialist op het gebied van meubelstoffering, interieurstoffering, gordijnen, wandbespanning & behang sinds 1968.

Een gespannen wandafwerking straalt klasse uit. Met onze kennis en vaardigheid bouwen wij een wandbespanning op authentieke wijze op: we spannen het linnen, brengen beplating aan met graupapier en dekken deze af met molton. Tenslotte wordt de door u gekozen stof aangebracht en gespannen. Al dan niet in een historische omgeving. Een prachtig resultaat met een bijzondere akoestiek.