Zoek

Nieuw! Behang van Zimmer + Rohde | Isidore Leroy | Bibelotte

Nieuw! Behang van Zimmer + Rohde | Isidore Leroy | Bibelotte

Twee nieuwe top behangmerken zijn toegevoegd aan onze collectie. Het Duitse merk Zimmer + Rohde en het Franse merk Isidore Leroy. 

Zimmer + Rohde is vooral bekend van hun fantastische stofcollecties, maar weet ook met behang verrassende collecties te presenteren. Het materiaalgebruik varieert van natuurlijk materiaal tot vinyl en kenmerkt zich door sterk gebruik van kleur. De complete behangcollectie van Zimmer + Rohde vind je bij ons.

Isidore Leroy behang wordt zowel traditioneel als middels moderne techniek geproduceerd. Het bedrijf dat sinds 1842 bestaat is al jaren een belangrijk behangmerk in Frankrijk. Van fenomenale panorama's die de ruimte vullen met schoonheid tot Art Deco ontwerpen op behangrollen. Isidore Leroy brengt ieder jaar nieuwe panorama's en landschappen uit die de Franse natuur naar de interieurs brengen. 

Bibelotte is een kindermerk met een verfrissende behangcollectie voor kinderkamers. De liefde voor kleur zorgde ervoor dat Jacoline in 2006 startte met Bibelotte. Het behang blinkt uit in zijn eenvoud, met altijd een verrassende knipoog middels details. Het behang is FSC gecertificeerd.